2016-03-07 10:01:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Sokat töpreng, örlődik magában

Napi horoszkóp március 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, a 12. sorsterületen bolygóhalmozódás van, emiatt rengeteg energiáját felemésztik a mindennapos teendők. Alaposan tervezze meg a napját, nehogy elússzon a feladatokkal. Munkahelyi bonyodalmak esetén vállalja nyíltan a véleményét!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, és a Vénusz is itt látható. Elég sok stresszt jelent ez az ön számára, jót tenne egy kis sport ennek levezetésére. Most elveszítheti az objektivitását, és könnyen lehet, hogy igazságtalanul hibáztat másokat.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ma az is nehézséget okoz, amit máskor könnyedén megold. Ne kételkedjen önmagában, mert a borús gondolatok nem illenek Önhöz, ráadásul csak rontanak a helyzeten… Az este már jó hangulatban telik!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, a Nap viszont a Halak jegyében látható a Merkúrral és a Neptunusszal együtt. Bármihez is kezdjen, biztos lehet abban, hogy siker koronázza a törekvéseit! A magánéletével kapcsolatban remek híreknek örülhet, és az este is jó hangulatban telik!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Vízöntő jegyében áll. A Nap és a Neptunusz kellemetlen fényszöget kap a Szaturnusztól. Ez elsősorban az ön egészségre hat, most jobban oda kell figyelnie a teste jelzéseire. Öltözködjön rétegesen, mert ma könnyen megfázhat!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, az ön horoszkópjának munkát jelző területén. Sikeres nap elébe néz, a főnökei is elismerik a munkáját. Délután kedvező híreket kaphat egy ismerősétől.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ön nehezen hoz döntést valamivel kapcsolatban, sokat töpreng és őrlődik magában. Beszélje meg a problémáit a barátaival, és próbáljon előre nézni, ne azon rágódjon, ami már elmúlt.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, a Nap és a Neptunusz a Halak jegyében látható. Csodálatos napra számíthat, minden jól alakul, nincsenek megoldhatatlannak tűnő kérdések. Igazán megérdemli a boldogságot, élvezze hát ki!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, a Mars már a Nyilas jegyében látható. Ez utóbbi ingerültté teszi önt, sajnos emiatt több konfliktusa is adódhat ma. Este már mindent szebb színben fog látni.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, a Vénusszal együtt. Keresse fel a legjobb barátját, és beszéljék át alaposan a problémákat, mert most érdekes felismerésekre juthat!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, a Vénusszal együtt. Az egészségére hat ez a bolygóállás, valószínűleg a lábszár, boka tájékán jelentkezhet fájdalom. Kerülje a terhelést, pihenjen minél többet!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Halak jegyében három bolygó áll. Most különösen hajlamos lehat az álmodozásra. Próbálja összeszedni magát, különben nagyon lemarad a feladataival, és nehéz lesz utolérni magát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: